Παράρτημα Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας

Παράρτημα Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας Παράρτημα Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας

Στο πανέμορφο νησί της Ικαρίας έλαβε χώρα η 1η συγκέντρωση Επίλεκτων Ικαριωτών, στην αίθουσα του Δημαρχιακού κτιρίου στον Εύδηλο, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την έναρξη μαθημάτων.
Η εκπαίδευση των νέων διασωστών θα ξεκινήσει άμεσα και η ενημέρωση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω, Κων/νο Λαχανά, άφησε ικανοποιημένους τους νέους εθελοντές. Μετά από τη δημιουργία του νέου παραρτήματος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω στο Βόλο, το δεύτερο νέο παράρτημα στην Ικαρία, έχει σκοπό να βοηθήσει τους πολίτες του νησιού παρέχοντάς τους γνώσεις πάνω στην Αντιμετώπιση Καταστροφών και επειγόντων περιστατικών, ώστε να συνδράμουν επικουρικά και να προσφέρουν βοήθεια στις Κρατικές Υπηρεσίες της περιοχής.
Καλή αρχή και καλή δύναμη στο εθελοντικό έργο των νέων εθελοντών . Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδας και ο Πρόεδρός της κ. Μωυσίδης Γρηγόρης καθώς και ο ιδρυτής των Επίλεκτων στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Θεσσαλονίκης κ. Μιλτιάδης Μπενάκης, χαιρετίζουν την έναρξη του παραρτήματος και τους αγκαλιάζουν στην οικογένεια των Επίλεκτων .

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ