Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών

Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών Κατάσβεση φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΛΟΚΡΩΝ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της πολιτικής προστασίας στη φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου και σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας βοήθησε στην επιχείρηση κατάσβεσης. Πάντα με τις οδηγίες της Π.Υ. αλλά και με την ενθάρρυνση, συμπαράσταση και υποστήριξη των Δημάρχου Λοκρών Αθανασίου Ζεκεντέ, Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ηλία Κερμανίδη, Βουλευτή Κ. Ι. Σαρακιώτη, Αντιδημάρχου και υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας Κ. Π. Καπουκίνη που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα μας, Αντιδημάρχου Μαλεσίνας Κ. Καραμίντζιο, Δ. Σύμβουλο Κ.Μπονόβα, Δ.Σύμβουλο Χ.Καλλή, Δ. Σύμβουλο Νίτσα Δάρα.
Το Δ.Σ. της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών  ευχαριστεί τον πρόεδρο της κοινότητας Μαρτίνου Ιωάννη Ζούλη για την φιλοξενία του, αλλά και όλες τις τοπικές αρχές και τους απλούς πολίτες για την συνολική υποστήριξή τους.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ