Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας  Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας  Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας  Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας  Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και αντιμετώπισης Σεισμικού Κινδύνου στους εργαζόμενους της Εταιρείας  Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Εταιρείας Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., μίας Εταιρείας που ηγείται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εβδομάδα που μας πέρασε ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Αντισεισμικής Προστασίας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με αναπαραστάσεις και βίντεο δόθηκαν οι απαραίτητες γνώσεις για την αντιμετώπιση περιπτώσεων άμεσης παρέμβασης και προστασίας προλαβαίνοντας δυσάρεστες καταστάσεις.
Την παρουσίαση του σεμιναρίου έκαναν ο κος  Ρουμελιώτης Γεώργιος Εκπαιδευτής της Πολεμικής Αεροπορίας και Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και ο  κος Κέρπελης Πλούταρχος, Διπλωματούχος Μηχανικός Ε.Μ.Π. του Ο.Α.Σ.Π. (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας) και Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ