Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης

Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης Υγειονομική Κάλυψη - Συναυλία Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ για τον λαό της Παλαιστήνης

Μία συναυλία σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης είχε την ευκαιρία να καλύψει υγειονομικά η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στο θέατρο Βράχων.
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας του κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα και την υποστήριξη του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με πολλούς φορείς.
Στην εκδήλωση έπαιξε και τραγούδησε η Ορχήστρα Νέων του Εθνικού Μουσικού Ωδείου Edward Said της Παλαιστίνης Banat al-Quds «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ» που μας μάγεψαν με τις φωνές τους.
Μαζί τους εμφανίστηκε και η Μαρία Σουλτάτου.
Στόχος των κοριτσιών ήταν να περάσουν μέσω της μουσικής τους ένα μήνυμα ειρήνης, ελευθερίας, αξιοπρέπειας και αγάπης, με οδηγό το σύνθημα: "ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ".

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');