Μάθημα από τον κ. Μαρίνο Τομάζο και τον κ. Ηλία Γεώργιο, μέλη της Κυπριακής CCPVC (Cyprus Civil Protection Volunteer Corps)

Μάθημα από τον κ. Μαρίνο Τομάζο και τον κ. Ηλία Γεώργιο, μέλη της Κυπριακής CCPVC (Cyprus Civil Protection Volunteer Corps) Μάθημα από τον κ. Μαρίνο Τομάζο και τον κ. Ηλία Γεώργιο, μέλη της Κυπριακής CCPVC (Cyprus Civil Protection Volunteer Corps) Μάθημα από τον κ. Μαρίνο Τομάζο και τον κ. Ηλία Γεώργιο, μέλη της Κυπριακής CCPVC (Cyprus Civil Protection Volunteer Corps)

Τη Δευτέρα 30/1/2017 είχαμε τη χαρά να βρίσκονται κοντά μας Μέλη της Κυπριακής ομάδας CCPVC και να μας παρουσιάσουν τεχνικές Έρευνας και Διάσωσης.
Το μάθημα ξεκίνησε με τον κ. Μαρίνο μιλώντας στους Επίλεκτους για το INSARAG (International Search and Rescue Advisory Guidlines) και συγκεκριμένα για την αναγνώριση ενός χώρου μετά από την κατάρρευση κτιρίων από σεισμό, σήμανση, επεξήγηση σημάτων.
Και στη συνέχεια ο κ. Ηλίας αναφέρθηκε στους τρόπους κατάρρευσης των κτιρίων και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά το σεισμό. Όπως διάσωση θυμάτων, αντιμετώπιση συγγενών εγκλωβισμένων, επέμβαση διασωστικών ομάδων.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');