Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος συμμετείχε με εθελοντές από τις ομάδες:

ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω
ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών
ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας
ΕΠΟΜΕΑ Βόλου
ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής
ΕΠΟΜΕΑ Παύλου Μελά
ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς , και την ομάδα οικοδεσπότη
ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης

Στην στρατιωτική παρέλαση η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω κατάφερε να παρευρεθεί χάρη στην υποστήριξη της Κυβερνήτη LIONS Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Έφη Νικολαΐδη και με τον συντονισμό των κυρίων Καρανίκα Μ., Πατεράκη Γ., και Κούτρα Ιωάννη. Οι εθελοντές παρέλασαν με την Κινητή Ιατρική Μονάδα που έχει παραχωρηθεί από τους LIONS Νοτίου Ελλάδος και Νήσων στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω καθώς και με δύο οχήματα ISUZU D-Max, ευγενική παραχώρηση του επίσημου εκπρόσωπου της ISUZU στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος. Την παρέλαση παρακολούθησε και η Πρόεδρος Πολλαπλού θέματος 117 lions Ελλάδος – Κύπρου Μαρία Ζιάμπρα, ενώ στο στόλο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. συμμετείχε και η Κινητή μονάδα ιατρικού εξοπλισμού του θέματος της Βορείου Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, Μιλτιάδης Μπενάκης με το τέλος της παρέλασης συνεχάρη τους εθελοντές όλων των Επιλέκτων και τους ευχαρίστησε για την ως τώρα προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αλλά και για την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. έλαβε μέρος στην παρέλαση με εξήντα στελέχη σε πεζοπόρο και οχήματα ενώ είχε στο στόλο της παρέλασης τέσσερα (4) ασθενοφόρα , μία (1) Κινητή Ιατρική μονάδα , ένα (1) όχημα μεταφοράς ιατρικού εξοπλισμού , οκτώ (8) οχήματα τύπου τζιπ, δύο (2) φουσκωτά διασωστικά σκάφη και ένα (1) κινητό κέντρο επιχειρήσεων.

Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε την Νέα Οδό Α.Ε. για την υποστήριξή της στις δράσεις της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και για την ασφαλή μετάβαση των εθελοντών για την συμμετοχή τους στη παρέλαση.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');