Χορηγία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αθήνας & Αιγάλεω

Χορηγία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αθήνας & Αιγάλεω Χορηγία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αθήνας & Αιγάλεω Χορηγία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αθήνας & Αιγάλεω Χορηγία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αθήνας & Αιγάλεω

Η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη της για τον εθελοντισμό με μία πράξη με θετικό κονωνικό πρόσημο, καθώς εξόπλισε τα επιχειρησιακά οχήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με ελαστικά.

Τα οχήματα μας έχουν βρεθεί στις πιο αντίξοες συνθήκες, καθώς μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει περιπολίες στους δρόμου της Αθήνας και του Αιγάλεω σε περιπτώσεις χιονόπτωσης, πλημμύρας αλλά και σεισμού. Επίσης τα οχήματα έχουν εξυπηρετήσει τη μετακίνηση των εθελοντών και του εξοπλισμού σε υγειονομικές καλύψεις ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως στη Μάνδρα, στο Μάτι και πρόσφατα στη Κινέτα Ατιικής.

Οι εθελόντες παρέλαβαν τα ελαστικά απο τον εκπρόσωπο της  εταιρίας Π.Πετρόπουλος, Κο Δημήτριο Αλεξιάδη Δ/ντη επιχειρηματικής μονάδας και γνήσιο υποστηρικτή του έργου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  !! 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');